O NAMA

Firma Čam Prom D.o.o. osnovana je 1994. godine u Maloj Vranjskoj, u blizini Šapca. Osnovna delatnost je proizvodnja i ugradnja visoko kvalitetnih sobnih vrata, kao i aluminijumske i pvc stolarije. Pored toga, bavimo se i proizvodnjom i prodajom gradje. Naši proizvodi su: letva, štafna, friza za vrata, suva stolarska daska …

Sa preko 40 godina iskustva i uspešnog poslovanja u stolarskoj industriji stekli smo renome jednog od najpouzdanijih proizvodjača.

Proizvodni pogon firme se nalazi u Maloj Vranjskoj i obuhvata savremeno opremljenu upravnu zgradu, proizvodne hale, vakumsku i klasičnu sušaru kao i i savremenu farbaru sa komorom.

Zaposleni u kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom. Svojim klijentima isporučujemo kvalitetan proizvod sa garancijom i poštovanjem ugovorenih rokova.

U svojoj proizvodnji se oslanjamo na tradiciju i iskustvo, ali se, takođe, trudimo da pratimo nove trendove u tehnologiji proizvodnih procesa i obrade drveta, kao i da radimo na daljem usavršavanju proizvoda i poboljšanju stručnih znanja zaposlenih iz oblasti drvne industrije. Kompletna proizvodnja se odvija po odgovarajućim standardima u stolaraskoj industriji.

Visok kvalitet i poštovanje rokova izrade i ugradnje, naša su najbolja preporuka u saradnji sa klijentima. Napornim radom, pouzdanošću i kvalitetom uspeli smo da steknemo poverenje velikog broja uspešnih kompanija kao i fizičkih lica.

 
cam prom

Fotografije naših radova